top of page

Trening etter fødsel

Oppdatert: 10. aug. 2021


Har du nylig født og ønsker å kombinere nyttig og effektiv trening med å bli kjent med andre mødre og babyer i ditt nærområde? Nå er det endelig mulig å samles for Barseltrening på Klinikk for Alle Bryn igjen!Treningen foregår i små grupper (max 8 mødre m/baby). Vi skal gjøre styrkende og oppmykende øvelser for hele kroppen, med ekstra fokus på dype mage- og bekkenmuskler, nakke, skuldre og rygg. Målet er å redusere og/eller forebygge typiske plager som kan dukke opp i barseltiden.


Bekkenbunnsøvelser

...var trolig ikke noe du hørte om eller tenkte på før du fikk barn - og du er ikke alene dersom du føler at det er vanskelig å komme i gang med disse litt nye og uvante øvelsene. Jeg vil gjøre det enklere for deg ved å gjennomgå forskjellige måter å trene disse musklene på, slik at du finner en metode som fungerer for DIN kropp på det nivået DU er!


Generell styrketrening for hele kroppen

...er vel så viktig! Etter svangerskap og fødsel kan kroppen kan føles litt fremmed og mange føler seg usikre på hva man kan/bør gjøre. Uansett tidligere treningserfaring, kan det være fint med litt veiledning og trygghet i denne perioden.
30% avslag på førstegangskonsultasjon

Dersom du har spesifikke plager eller vondter kan det være fint å komme til en konsultasjon i forbindelse med kurset. Alle kursdeltakere får 30% på førstegangskonsultasjonen. En slik undersøkelse gir meg muligheten til å finne ut hvordan jeg enda mer spesifikt kan hjelpe deg med gode øvelser - og behandling om nødvendig. Timebooking finner du her


126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page