top of page
DSCN1851.JPG.jpg

FysioPilates

Fysio-Pilates er en skånsom treningsform der målene er å styrke hele kroppen, med særlig fokus på dyp mage-, rygg- og bekkenmuskulatur. Fysio-Pilates øvelsene vil også bidra til økt kroppskontroll og balanse, samt bedre holdning. Treningen foregår i rolig tempo, med bruk av egen kroppsvekt, i samspill med indre fokus og pust. Kurset passer for alle, også for de med muskel- og skjelettutfordringer.  

shutterstock_577533808 (1).jpg

Barseltrening

Barseltrening er en time for mor og barn. Treningen foregår i små grupper (max 8 mødre m/baby). Hovedfokus vil være på bevegelighet, stabilitet og generell styrke, med ekstra fokus på bekkenbunn («knipe-øvelser») og dyp kjernemuskulatur (mage/rygg/bekken). I forkant av kurset får du en konsultasjon med osteopat og instruktør for kurset, Karoline F. Hansen. Ved denne konsultasjonen snakker vi litt om graviditeten, fødselen og tiden etterpå, samt gjør en sjekk av dine mage- og bekkenmuskler og går igjennom aktivisering av disse. Konsultasjonen er inkludert i kursavgiften. 

Lørdags
Yoga

120 minutter med fokus på å roe ned sinnet, myke opp kroppen og fylle på energi. Denne økten har vi fokus på pust og velbehag. Det blir gode tøyninger blandet med sekvenser av mer flytende bevegelser. Øvelsene er rolige og behagelige, du velger selv hvor mye kraft du legger i øvelsene. Vi skal myke opp i bindevev og muskler, øke sirkulasjonen og få beveget hele kroppen. Økten avsluttes med en god dybdeavspenning.

Standing knee to elbow.jpg

MorgenPuls

MorgenPuls er en 45 minutters styrketime. Vi starter med gode mykgjørende og oppvarmende øvelser. Deretter styrkeøvelser med bruk av stor ball og strikker for å gjøre øvelsene skikkelig effektive. Til slutt en enkel uttøyning, noen dype gode magepust og voilá – du har fått en skikkelig energiboost og er klar for en deilig dag!  

bottom of page