top of page
 • Hvis jeg velger 12 måneders binding, må jeg da betale for alle 12 månedene på én gang?
  Nei, du betaler det månedlige beløpet som er oppgitt. Det samme beløpet blir belastet fra din konto på den samme dagen hver måned de neste 12 månedene.
 • Belastes jeg automatisk for én og én måned uansett om man velger med eller uten 12 måneders binding?
  Ja
 • Hvis man melder seg på 9. mars, vil første måned gå fra 9. mars til 9. april?
  Én måned regnes fra eventuell prøveperiode er over og frem til samme dato neste måned. Eks. Du starter abonnement med to ukers prøvetid 9.mars. Første betaling blir da 23.mars, neste betaling 23.april.
 • Hva om jeg ikke ønsker å betale for ferieuker?
  Du kan velge abonnementet uten bindingstid og på den måten ha mulighet til å stoppe og starte abonnementet når du ønsker, men det blir da et høyere månedsbeløp enn om du binder deg til 12 mnd (-20%). Du sparer totalt 1.560,- ved å binde deg, det tilsvarer 3 måneders abonnement 🙂
 • Jeg ønsker å kansellere abonnementet for en periode, f.eks. sommerferien, hvordan gjøres det?
  Avslutt abonnementet via på din brukerprofil innen siste trekkdato før ferien / perioden. På din brukerprofil har du oversikt over neste trekkdato. Start opp et nytt abonnement når du ønsker. Gjelder kun uten bindingstid.
 • Hva skjer hvis jeg blir syk og ikke kan trene i en periode?
  Lever sykmelding eller attest fra lege/behandler snarest mulig (ingen tilbakevirkende kraft), så settes abonnementet på pause inntil du er klar for å bli med igjen.
 • Hvis man tegner abonnement med 12 måneders binding, men får lyst til å komme og trene i salen igjen før de 12 månedene er gått, har man noen mulighet til å bytte over til trening i salen?
  Ja! Abonnementet fortsetter ut bindingstiden, men du får rabatt på kurset slik at du totalt sett ikke betaler mer enn vanlig kursavgift :)
 • Hvordan kansellerer jeg abonnementet og hvor kan jeg se dato for neste betaling?
  Logg inn på www.karolinehansen.com - trykk på navnet ditt øverst i hjørnet og velg Mine abonnementer. Her har du oversikt over betalinger og du kan enkelt kansellere abonnementet (etter at eventuell bindingstid er over)
 • Hva er en FAQ-seksjon?
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
bottom of page