top of page

Osteopatisk konsultasjon

En osteopatisk konsultasjon består av en grundig samtale, undersøkelse og behandling. Ved første konsultasjon er det satt av 60 minutter slik at vi har god tid til å finne årsaken til plagene dine, utføre en behandling, samt legge opp en plan for hva som skal skje videre. 

 

Les mer om min osteopatiske tilnærming og hvordan en typisk konsultasjon hos meg foregår HER

Barsel-sjekk

I tillegg til alt en ordinær osteopatisk konsultasjon innebærer, vil jeg ved denne konsultasjonen spesifikt undersøke funksjonen i dine bekken- og magemuskler, samt gå igjennom aktivisering av disse musklene, blant annet ved hjelp av "knipeøvelser". Dersom du har vært plaget med f.eks bekkensmerter under graviditeten og disse fortsatt er gjeldende, så er det viktig å få undersøkt og behandlet dette. 

 

Ønsker du å komme igang med trening?

Etter svangerskap og fødsel kan kroppen kan føles litt fremmed, mange er redde for å gjøre noe «feil» og det kan være utfordrende å finne gode og effektive øvelser. Uansett tidligere treningserfaring, kan det være fint med litt veiledning og trygghet i denne perioden. Jeg kan hjelpe deg med å sette opp et program som du kan gjøre på egenhånd eller du kan delta på en av våre gruppetimer. Trening i gruppe er både gøy, motiverende og effektivt, les mer om våre Barseltrenings-grupper HER.

Gravid-massasje

Ønsker du å gi kroppen en velfortjent og velgjørende massasje? Massasjens beroligende, mykgjørende og sirkulasjonsfremmende effekt er den perfekte måten å forberede kroppen før fødsel!

bottom of page