top of page

Et PMS-monster i hormonell harmoni

Programmet i videoen er spesielt utviklet for PMS og menopause. Det påvirker vårt 2.chakra, som står for seksualitet, kreativitet og glede.

Selv pleide jeg å kjenne på lite energi, irritabilitet og hodepine den tiden av måneden. Det er vel bare sånn det er, tenkte jeg. Men gjett hva? Forskning viser at yoga effektivt kan redusere PMS-symptomer! Denne kunnskapen har vært en game-changer for meg, kanskje yoga kan hjelpe deg også?


Jeg har i lang tid brukt et program som jeg nå vil dele med degKontinuitet er nøkkelen om du vil oppnå gode resultater. Bli med på en ukentlig yogaklasse og la oss jobbe sammen for å gjøre PMS-dagene mer håndterbare.


Ta det første skrittet mot hormonell harmoni og bli med oss på yogamatten!89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page