top of page

Min favoritt tid

I yogarommet får jeg en pause fra resten av hverdagen og det som foregår utenfor. I yogarommet er det ingen middag som skal lages, ingen klesvask som skal settes på, ingen telefoner eller mail som må besvares.


Trenger du også en pause?


Når jeg setter av tid til å praktisere yoga, så er det MIN tid. Jeg gjør et bevisst valg om å bruke tid på noe som gir meg påfyll av den gode følelsen.


"Jeg har ikke tid akkurat nå, kanskje etter påske når ting roer seg litt..."


La meg fortelle deg en godt bevart hemmelighet! Du kommer ikke til å plutselig ha masse tid til overs. Du må TA deg tid. Det krever at man må gjøre noen endringer og prioriteringer.


Men kroppen din vil takke deg. Familien din vil takke deg! Alle rundt deg vil takke deg og ønske at de selv gjorde det samme, når de ser hvilke positive effekter det har på deg!Noen tips som kan gjøre det litt enklere:


  • Det viktigste: la de rundt deg få vite at du har satt av en fast tid for å gjøre yoga (eller noe annet du ønsker å ha tid til!). Da blir det færre anledninger hvor du må si nei til deres forespørsler.

  • Noter det klart å tydelig i familiekalenderen. Din yoga er like viktig som barnas fotballtrening - ja, det mener jeg!

  • Ikke vent til "neste mulighet", gjør det nå - det kommer ikke til å passe bedre neste måned"Ta på din egen oksygenmaske før du hjelper andre med å ta på sin",

sier flyvertene.


Har du tenkt på hvorfor?


Hjelp deg selv først, så vil du også kunne hjelpe andre <3
Det er ikke egoistisk å prioritere seg selv!


Gjør det lettere å holde avtalen om en fast egentid,


56 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page